Per Nando

20/01/2020

ESTA VESPRADA EN APUNT DIRECTE .MOLTA PRECAUCIÓ QUE GLORIA ENCARA PEGA FORT

Meteo

Destacats

Bona vesprada, en un ratet estare als estudis d’Apunt directe sobre les 17h on informarem de l’ultima hora del temporal que esta pegant molt fort a terres Valencianes. La cota de neu al nord esta sobre els 600m mentres que al sud ja esta sobre 1000m

A partir d’ara molta precaució amb la pluja que en les proximes 24 -36 hores descarregara amb molta força poden sumar entre 200-300mm a part del que portem. Tenim una situació de temporal HISTÒRIC,tant per pluja,per neu que s’acumulara als llocs mes alts com per vent i temporal maritim. Com dic molta PRECAUCIÓ i ens veiem en una estona en À punt.2❄??⛈??

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando