SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

20/01/2020

ESTA VESPRADA EN APUNT DIRECTE .MOLTA PRECAUCIÓ QUE GLORIA ENCARA PEGA FORT

Meteo | 0 comments

Destacats

Bona vesprada, en un ratet estare als estudis d’Apunt directe sobre les 17h on informarem de l’ultima hora del temporal que esta pegant molt fort a terres Valencianes. La cota de neu al nord esta sobre els 600m mentres que al sud ja esta sobre 1000m

A partir d’ara molta precaució amb la pluja que en les proximes 24 -36 hores descarregara amb molta força poden sumar entre 200-300mm a part del que portem. Tenim una situació de temporal HISTÒRIC,tant per pluja,per neu que s’acumulara als llocs mes alts com per vent i temporal maritim. Com dic molta PRECAUCIÓ i ens veiem en una estona en À punt.2❄??⛈??

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dissabte 28 | gener | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando