EL TEMPORAL DEIXA 200MM AL POBLE I POBLES AMB MES DE 500MM,VENEN HORES CRITIQUES

Bona nit,la inestabilitat continua i venen hores molt complicades :

El radar veu eixos sistemes convectius carregats d’humitat i que les pròximes hores deixaran aigua i neu a la província de Castelló però moltissima pluja a les zones mes centrals del territori i amb tronada

El model Europeu veu inestabilitat unes 48 hores mes

Precipitacions provisionals i espectaculars perquè encara li queda molt per ploure ,mes de 200mm porte jo a la estació de Castelló de Rugat.

Portem una setmana molt intensa anunciant este HISTORIC TEMPORAL ,lo pitjor de tot les victimes mortals que hem de lamentar .Desde aci continuare fent la tasca com fins ara e informant dels temporals perillosos a la nostra terra. Fins demà i MOLTOSIMA PRECAUCIÓ. ❄🌨⛈🌧⛈❄⛈

Comparteix
Anunci