Per Nando

19/01/2020

SEGUIMENT TEMPORAL DUR GLORIA. MOLTA PRECAUCIÓ.

Meteo

Destacats

Bona vesprada,molts pregunten no neva? A estes hores neva sobre 700-800m i imclus estava fent-ho sobre uns 600m,la baixada de cota s’ha frenat degut al vent fort o molt fort que ha començat a bufar.

Les proximes hores van a ser molt critiques i el temporal va a seguir pegant molt fort,la cota de neu durant esta matinada podra baixar fins els 400m. Aço nomes acaba de començar i ja veurem fins on acaba nevant.

Seguim en Avisos Roig i que no son cap tonteria,ploura molt fort les proximes hores i nevara també de forma torrencial per damunt dels 400/600m ,aixi que no baixeu la guardia. La neu es un fenomen que igual et neva a tu a 400 i jo que estic a 600m en plou,tenim a 1000m d’altura isotermes que aniran jugant en eixa cota.

Paco Sellens
Sant Esteve ( Ontinyent) Samu

Com veieu hi tenim molta feina per davant perquè el temporal afecta a tot el territori i va a seguir fent-ho. Paciència i vorem que acaba passant..Segiu enviant imatges i videos que son de gran ajuda per a la gent .

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando