LA BORRASCA GLORIA DEIXARA UNA EMPREMPTA EN EL TERRITORI VALENCIÀ QUE FARÀ HISTÒRIA…SITUACIO PERILLOSA.

Bon dia,en unes horetes comença un temporal que serà catalogat com un dels mes forts dels ultims anys.

En estos moments el radar ja mostra la borrasca que baixara cap al sud del nostre territori i s’aprofunditzara molt rapidament, aixo junt el Anticiclò de les illes britàniques fara un corredor de gregal que complicara molt l’oratge.

La situació sinoptica es espectacular i per tant estem davant un episodi EXCEPCIONAL I QUE DONARA MOLT QUE PARLAR .

Isos negatives a 1000m d’altura

Tots els models veuen eixe sistema convectiu que entra desde gregal a partir d’este migdia i demà deixant hores i hores de pluja molt forta o torrencial i amb el aire fred tindrem i NEVADES TORRENCIALS AMB TEMPESTA SOBRE UNA COTA DE 400/600M .Demà sera un dia molt complicat a les carreteres.

Podriem tindre acumulats entre 300-400mm en poques hores i aixo comportarà molts problemes tambe perque molts d’ells aniran acompanyats de neu. A l ‘hora del descans de la feina faré una publicació sobre la eixida del Europeu però ara ja esta tot venut .SATELIT,RADAR I TERMOMETRE .SITUACIÓ QUE FARA HISTORIA I PER TANT DEMANE MOLTA PRECAUCIÓ ❄🌨⛈🌧⛈❄🌨

Comparteix
Anunci