Per Nando

18/01/2020

EPISODI EXTRAORDINARI AMB POCA BROMA

Meteo

Destacats

La senyora Borrasca Gloria serà recordada per molts ,recordeu esta frase que vos he dit.

Tant demà de vesprada com dilluns anem a tindre un temporal que pasara a la Història de la Meteorològica per tots els fenomens adversos que es podran donar. Pluges i nevades torrencials que per damunt dels 400m poden deixar acumulats molt importants. AVISOS ROIG ACTIVATS PER A DEMÀ I DILLUNS

Alguns models marquen uns 300mm i molts d’ells podrien ser en forma de neu.

El model Harmonie veu una nit de demà amb nevades torrencials i amb tempesta. El dilluns de mati continuaria nevant pero pujant la cota progressivament fins els 800m mentres la forta inestabilitat es traslladaria al nord on tambe nevaria de manera torrencial.

Cuant jo dic que aço es poca broma es perquè porte molts anys seguint models i aço ni al 2017 es veia, esta situacio pot acabar com nevades històriques dels anys 80. Anem a seguir-ho de ben a prop a menys de 24 h d’UN SENYOR TEMPORAL…..A les 20 h actualització Europeu ❄?⛈?❄?

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando