Per Nando

18/01/2020

DEMÀ I DESPUS DEMÀ ANEM A VIURE DIES MOLT COMPLICATS,MOLTA ATENCIÓ ❄??⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, el Temporal ja no te martxa enrere i anem a viure una situació que poques o cap vegada l’he vista i tan meteorolegs com aficcionats anem un poc descolocats amb la cota de neu.

Aemet ens ha posat avisos per tot, per nevades ( Avis taronja) per plujes ( avis groc ) i per fort onatge ( Avis roig ) .

Amb l’animació de pluja i neu ( neu colors verds i groc) que marca el Europeu fa pensar que molts poblets alts del sud de València i nord d’Alacant e interior nord de València i interior província Castelló van a tindre molts problemes i desde aci recomane no viatjar entre diumenge i dilluns si no es estrictament necessari per eixes zones on la neu estiga fent acte de presència.

La situació sinpotica te un alt potencial per a deixar pluges molt intenses que entre diumenge vesprada nit i dilluns a migdia i amb una cota de 500/600m podra deixar gruixos de neu molt importants,despres cara la vesprada pujara la cota per sota els 800m,pero el paquet de neu en zones altes pot estar per damunt del metre de neu.

El model Harmonie per a demà vesprada-nit es brutal en quant a pluja i neu i allà on es forme alguna tempesta no es descarta vore nevar en cotes mes baixes dels 500m

Acumulats de pluja en esta imatge on es veu clarament que el sud de València i nord d’Alacant serà un dels llocs on mes ploura i nevara ,amb pluges que poden superar els 200mm

Les acumulacions de neu també seran molt importants i dilluns segurament parlarem de molts problemes amb gruixos superiors al metre o metre i mig

Per últim demanar a tots els seguidors i a tots els que llegiu este post que la neu es molt bonica vore-la caure però desde casa,no se la jugeu que no val la pena acabar malament per culpa d’un fenomen meteorològic que causa expectació. I com deia abans estem davant una situació tan excepcional que ens fa dificil esbrinar fins on pot arribar o caure eixa cota de neu. Demà i despus demà disfruteu del temporal però amb precaució, despres al hora del descans fare altre post amb l’eixida del Europeu . ?❄?⛈?❄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando