Per Nando

17/01/2020

TOT CONTINUA IGUAL I ESTEM DAVANT UN POTENT TEMPORAL DE NEU, PLUJA I VENT.

Meteo

Destacats

Bona vesprada a menys de 2 dies que comence la festa i els models continuen marcant a tot el territori Valencià bons acumulats d’aigua i neu .

El model Europeu continua eixint amb una configuració esoectacular per a les terres Valencianes i que amb una entrada d’aire fred fara nevar el diumenge vesprada nit i dilluns mati en una cota entre 400/600m. Rapidament dilluns pujara sobre els 800m. Els gruixos poden ser molt importants a les serres de les 3 provincies.

Alguns pobles mes alts dels 800m tindran problemes per la neu i segurament tinguen problemes per accedir. Als pobles mes baixets de cota entre 400/600m la unica manera de vore la neu serà la nit de diumenge i dilluns de mati en els mapes d’ara mateix.

La pluja tambe serà important amb acumulats de mes de 150/200mm i podra anar acompanyada de tempesta.

Demà actualitzarem mapes per vore com va evolucionant els models i per vore si hi han sorpreses d’ultima hora . Portem molts dies de seguiment meteorològic i hui estic agotat ,aixi que fins demà a les 5 que tornare a publicar. Molt bona nit.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando