Per Nando

17/01/2020

ELS PRIMERS AVISOS TARONJA A 48 H D’UN TEMPORAL QUE DONARÀ QUE PARLAR.

Meteo

Destacats

Bon dia ,ja tenim eixos primers avisos activats per a diumenge i encara queden 48h per al temporal, esta vegada Aemet es va donant compte de la situació mereix avisar abans.

Avisos taronja per neu a 500m per a Diumenge, que de segur entre hui i demà encara variaran i aniran ficant també els de Dilluns.

Ací també vos deixe l’última animació en quant a pluja i neu segons el model Europeu i com deia ahir el sud de València i nord d’Alacant i la província de Castelló serien les mes beneficiades.

Tant el model ukmo com el Gfs venen fortets amb la situació sinpotica i no varien massa a dies passats.

Les acumulacions d’aigua i neu fins al Dilluns de mati ja son molt importants en una cota que oscilara entre els 200-400 del nord i els 400-600 del sud. Acumulats que despres hem de sumar la resta de Dilluns i fins dimecres.

A partir d’ara també entren en joc els models mesoescalars que ens ajudaran a poder perfilar millor este temporal que de segur en fara disfrutar als amants de la meteorologia. Ara a treballar,al descans intentaré explicar la nova eixida del model Europeu, i com fa dies vaig diguent,forçaaaaa ❄??⛈❄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando