PODRIEM ESTAR DAVANT UNA SITUACIÓ EXCEPCIONAL ❄🌩🌧

Bona vesprada, estos dies tant aficcionats com meteorolegs anem anar de cap i es que la situació que es presenta no es per a menys .

Els mapes que esta traient desde anit el model Americà jo no recorde en la meua memoria haver-los vist alguna vegada, veig un mapa tan bestia que la veritat estic descolocat amb les cotes de neu entre diumenge i dilluns . Crec que no hi ha ningu que tinga realment clar fins on pot arribar a caure neu, això si alla on caiga prepareu les pales. Les precipitacions també seran abundants a tot el territori Valencià ,primer sembla que entre diumenge i dilluns seria la mitad sud les mes beneficiades per a despres afectar mes al nord de cara dimarts i dimecres.

Situació que mereix tot el seguiment posible i jo ací estaré deixant-me la pell per tindre-vos informats . Fins despres

Comparteix
Anunci