Per Nando

16/01/2020

EUROPEU I GFS DE LA MA ,TEMPORAL DE LLIBRE QUE POT DONAR MOLTS PROBLEMES ❄?❄?

Meteo

Destacats

Bon dia ,situació molt complicada la que presenten els models desde diumenge fins dimecres mes o menys . De moment anem a fer sols una previsió del Diumenge i Dilluns .

El Diumenge i Dillluns seran dies molt complicats amb pluges molt intenses ,el que tinc es un dilema amb la cota de neu el Diumenge perquè estem davant una situació tan inestable que pot pasar de tot però vaig arriscarme .

Diumenge :Començaria a ploure a tot el territori Valencià però les precipitacions mes intenses es concentrarien ja de vesprada -nit al sud de València i nord d’Alacant amb una cota que podria estar sobre els 300-500 metres ,la neu es tan dificil de modelitzar que ni jo ni ningu te clara la neu a quina altitud caura perquè anem a tindre una situació que no es veu tots els dies .

Dilluns : Plouria encara de manera molt intensa sobretot al sud de València i nord d’Alacant on la cota de neu pujaria rapidament als 800-1000m . Als pobles amb altituds de mes de 800m poden tindre molts problemes amb la neu .

Com veieu al sud de València i nord d’Alacant i la província de Castelló els acumulats de neu poden ser Historics alguns llocs .

Els mapes de pluja del Europeu i el Gfs tambe fan fredat i pot haver zones on superen els 300mm

En resum ,anem a seguir actualitzacions dia a dia però aço te pinta de ser un temporal de la pata el maxo . Fins despres ❄???❄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando