Per Nando

16/01/2020

A LA ESPERA DEL QUE DIGA EL EUROPEU PODEM DIR QUE ENS VE UN TEMPORAL QUE POT FER HISTORIA

Meteo

Destacats

Bona vesprada ,el Gfs no es baixa del burro i marca una gregalada de llibre :

Amb esta situació desde diumenge fins dimecres tindriem festa a bona part del territori Valencià però mola atenció al sud de València i nord d’Alacant que sembla que es on es concentraria la maxima precipitació amb acumulats de uns 300mm

Cotes de neu : Diumenge altes però aniran baixant durant el dia fins als 200m a Castelló i nord de València sobre uns 300-500 al sud de València i nord d’Alacant i sobre uns 700 -800 al sud d’Alacant . Eixa cota es mantindria dilluns i pujant de cara la vesprada sobre uns 700-800m a quasi tot el territori. Els avisos a partir de demà començaran a eixir fortets al nostre territori i mireu que vos dic. NO DESCARTE AVIS ROIG PER NEU AL TERRITORI VALENCIÀ. No se si nevara al vostre poble, el meu està al llimit de nevar o no i per tant jo també estic en un ai per si ho acaba fent, perquè la neu igual porta sorpreses que decepcions . Fins despres. ❄?❄❄❄❄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando