meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

15/01/2020

TOT CONTINUA IGUAL ❄?❄????

Meteo

Destacats

Bona vesprada ,com fins la nit no podre tornar a informar només dir-vos que amb la ultima pasada del model Americà tot continua igual .

Entre hui i demà ja podrem traure alguns matisos mes d’este temporal de pluja i neu que ens afectarà este diumenge ,conforme es situe la baixa que mostren els models que es formara al nord d’Africa parlarem de mes fred o menys i de la variació de pluja i neu al nostre territori. A dia de hui es el sud de València i nord d’Alacant on sembla que va el gross però com sempre falta veure si els models mantenen la mateixa ubicació . ATENTS A ESTA NIT I DEMÀ QUE TROBE QUE SERAN LES EIXIDES CLAUS PER CONFIRMAR . FINS LA NIT ❄???

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dimarts 26 | setembre | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando