Per Nando

15/01/2020

PROBABLE TEMPORAL DE NEU A COTES RELATIVAMENT BAIXES A PARTIR DE DIUMENGE

Meteo

Destacats

Estic nervios de les ultimes actualitzacions dels models ,i es que ens marquen una situació de neu important

Els models cada vegada unflen mes esta situació i a la espera de que ho confirme el Europeu a partir de Diumenge tindriem una situació de nevades a Cotes relativament baixes a tot el territori Valencià però sobretot al sud de València i nord d’Alacant on la nevada podria ser important. Les eixides dels models son per a enmarcar . La situació encara pot variar però si en 24h continuen igual podrem confirmar-ho .En una estona nou post sobre la eixida del Europeu . Forçaaaaaa ❄?❄?❄?❄?❄❄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando