Per Nando

15/01/2020

CONFIGURANT-SE UN TEMPORAL QUE PODRIA SER HISTORIC EN NEU I PLUJA AL TERRITORI VALENCIÀ

Meteo

Destacats

Bon dia ,mapes espectaculars que posen a un dels nervits ,la última pasada del Europeu es tan espectacular que no se el temps que no veia una situació així.

Anticiclò potent de fins a 1040hpa centrat a les Illes Britàniques i Borrasca al nord d’Africa bombejant gregal desde el mateix diumenge ja .

A uns 1000 metres d’altura en la eixida actual tindriem sobre la isoterma -2 o -3 a 1000m d’altura i a uns 5000m d’alçada entre la -28 o -30 .

Amb estos mapes la pluja seria important afectant a tot el territori Valencià però especialment al sud de València i nord d’Alacant

Ademes amb el fred abans esmentat la neu estaria en cotes mitges-baixes i el tallo de neu a les serres del sud de València i nord d’Alacant e interior de Castelló seria espectacular .

Ahir ho marcaven tota la neu cap al interior nord i hui el maxim del temporal al sud de València i nord d’Alacant però tot aço encara pot anar variant en quantitat i extensio i zones ,per tant aneu seguint-me que tindreu l’última hora d’un temporal que pot ser HISTORIC . AVISATS ESTEU ?❄?

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando