A DIMARTS I LA PREVISIO DE TEMPORAL DE PLUJA I NEU A PARTIR DE DISSABTE/DIUMENGE CONTINUA ❄🌧🌨

Bona vesprada ,encara que en matizos i els models encara li pegaran voltes a la pluja i la neu sembla que tindrem un cap de setmana e inicis de la que ve prou inestable amb pluja ,fred i neu

L’ultima passada del model ukmo continua amb la mateixa situació sinoptica que este mati i per tant tindriem un fort temporal de gregal /llevant entre dissabte e inicis proxima setmana amb molta pluja i neu a cotes mitges .Segons gfs podria vindre mes freda inclus amb neu a cotes baixes

El meu pareixer es que el Europeu eixira esta vesprada amb un gregal mes marcat i amb mes fred que la eixida anterior i generalitzant mes les nevades . Això ja es el meu pensar i esperarem fins les 20h per vore que diu . Però la previsió de temporal continua 🌧❄🌨❄

Comparteix
Anunci