meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

13/01/2020

ATENCIÓ PARTIR DEL PROXIM CAP DE SETMANA PODRIEM ESTAR PARLANT DEL PRIMER TEMPORAL DE PLUJA I NEU DEL ANY

Meteo

Destacats

Bon dia ,els models van pareguent-se cada vegada mes tots amb la formació d’eixe gran pont Anticiclonic i que portaria una entrada freda important a gran part de la peninsula a partir del pròxim cap de setmana.

Els models son per a ilusionarse per a vore una situació de nevades a les nostres terres amb eixa entrada freda d’oritge continental i que podria agafar algo d’humitat del mediterrani i portar la pluja i la neu al nostre territori ,es la tipica situació que sol portar neu a cotes baixes .

Davant la importancia que vaig veient que pot adquirir esta situació anire fent varies publicacions diaries d’esta situació que si segueix igual podriem confirmarla cap alla dijous-divendres .En una estona publicació amb la eixida del Europeu i com deia el altre dia fem força per vore la neu ❄❄???❄ FINS DESPRES .

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dimecres 27 | setembre | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando