Per Nando

12/01/2020

TENDÈNCIES BONES DELS MODELS PER VORE PLUJA O NEU

Meteo

Destacats

Bon dia ,els models a llarg plaç i de cara el proxim cap de setmana continuen amb la mateixa linea i mostrant un canvi d’oratge que podria afectar de ple al territori Valencià.

La ultima passada del Europeu continua veient eixe potent Anticiclò entre Açores i Centre Europa i enviant aire fred e inestabilitat cap a les nostres terres . El Gfs també veu eixe potent Anticiclò però amb el aire fred mes cap al est i no afectant-nos tant de ple .

La Tendència es bona i si no canvia tindrem inestabilitat la segona quinzena de Gener ,però se segur que els models ens van a fer patir molt ,ho se perquè porte molts any seguint models i jo mateixa he patit molt ??. A partir de hui farem varies actualitzacions diaries dels models Americà i Europeu i vore cap a on van tirant eixos canvis que venim anunciant . Que paseu bon diumenge.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando