Per Nando

12/01/2020

MODELS QUE MOSTREN CANVIS ❄??❄

Meteo

Destacats

Bona vesprada ,de moment els models hui continuen mostrant canvis importants però amb una diferència .

Els models de hui no defineixen tan be eixe pont Anticiclonic a latituds mes altes però la tendència a canvis continua ,la última pasada del Europeu es molt bona per a vore fred ,pluja i neu a les nostres latituds a ultims de la proxima setmana ,però tambe avise de que encara estem en perill de que vagen desplaçant eixe Anticiclò cara la peninsula i eliminant poc a poc els canvis . Per això demane sempre seguiment que fare exhaustiu desde aci .

També vull agraïr a tota la gent que en veu per el carrer i hem reconeix i donar les gràcies a eixa parella tan amable que m’ha reconegut a un restaurant dinant ,la veritat que me senc orgullos de lo que jo ni m’imaginaba que s’havia creat . Com sempre Gràcies i seguiment ……..??❄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando