meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

11/01/2020

ES VEUEN CANVIS MOLT IMPORTANTS .

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou ,conforme vaig diguent fa dies els models ja insinuen en totes les eixides un gran pont Anticiclonic.

Eixe Pont Anticiclonic podria començar desde Açores fins a Escandinavia i portant un canvi molt important a les nostres terres ja siga en forma de pluja o neu .A cada eixida va a tindre xicotetes diferencies però el important es que totes les eixides vagen marcant els grans centres d’acciò com toca .

Anem a seguir eixida a eixida i esta ultima del Europeu seria de mes pluja que de neu a les nostres terres i la d’este mati era de mes neu que pluja .Per això vos dic que esta setmana anem a tornar-se bojos amb els models per vore que va passant ..De moment encara cautela perquè tot aço encara pot canviar i podria tirar-se la falca Anticiclonica damunt nostre ,però tinc eixa intuïció mirant mapes de que va a ser una segona quinzena de gener la mar de divertida . Fins demà

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dimecres 27 | setembre | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando