Per Nando

10/01/2020

HUI PLOU

Meteo

Destacats

Bon dia ,encara no plou? Doncs mirant el radar no ,però ho fara

No serà fins esta vesprada cuant les pluges entren de gregal i afectaran principalment les comarques del sud de València i el nord d’Alacant, no descarte que altres llocs del territori Valencià no caiga ni gota .

Harmonie concentra eixes pluges al sud de València i el nord d’Alacant.

Tendencia a posible inestabilització a 1 setmana vista .

Els models comencen a mostrar escenaris interesants a uns 7 o 8 dies amb un pont Anticiclonic que podria portar el fred i la pluja a la peninsula ,situació encara molt llunyana i per confirmar . Vorem els proxims 3 o 4 dies si segueixen amb la mateixa linea . Però ara a seguir el de hui per vore si fa algun bon regonet . Fins despres .

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando