meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

10/01/2020

CAP DE SETMANA DE SANT ANTONI AMB POSSIBILITAT QUE SIGA MOGUDET.

Meteo

Destacats

Hui ja estan tots nerviosos perquè no plou i no sera fins esta vesprada quan ho faça . Però anem a fer seguiment d’una situació mes interesant de cara el proxim cap de Setmana ( Porrat de Sant Antoni) .

Tots els models estan mostrant fa dies escenaris d’inestabilitat a les nostres terres sobre el proxim 18-19 de Gener i coincidint amb la festa de Sant Antoni. L’Anticiclò enfilant-se cap amunt i l’aire fred baixant a les nostres latituds fa presagiar una segona quinzena de Gener mes moguda i amb mes fred . Anem informant de cada actualització . I esta vesprada plou segur al sud de València i nord d’Alacant ???

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dimecres 27 | setembre | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando