Per Nando

10/01/2020

ATENTS A PARTIR D’ARA ALS MODELS DE CARA A CANVIS PROXIM CAP DE SETMANA .

Meteo

Destacats

Anem a viure a partir de ja uns dies de bojos amb el seguiment de models ,ja que plantejen escenaris que podrien desembocar en canvis importants a la Península i a les nostres terres .

Com fa dies vaig diguent els models volen formar un pont Anticiclonic entre Açores i CentreEuropa que podria portar alguna descarrega freda a la Peninsula sense encara saber les seues conseqüències ni zones on podia pegar de ple .Tots els models veuen enfilar-se eixe Anticiclò però tambe estem en el perill que queden molts dies .Desde aci Nando asumeix el risc de que al final falle però en estos moments veig canvis que podrien ser importants a les nostres terres la segona quinzena de Gener . Anire informant diariament . Fins demà

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando