Per Nando

8/01/2020

CANVIS PROU EFIMERS A PARTIR DE DIVENDRES

Meteo

Destacats

Bon dia ,els models veuen eixe embossament despenjar-se però que ens afectarà de refilo.

En la animació de la situació sinoptica per als proxims dies es veu com es despenja eixa Dana molt al est dels nostres interesos afectant-nos de refilo i per tant deixant algunes pluges que tampoc seran massa significatives de cara a divendres-dissabte . La evolució posterior es abraçar-nos de nou el Anticiclò. I es que no es veu una situació clara que puga portar un episodi d’inestabilitat digne de menció. Continuem esperant .

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando