meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

7/01/2020

ES CONFIRMA EL DESPENJAMENT D’UNA DANA QUE PORTARÀ PLUGES A PARTIR DE DIVENDRES

Meteo

Destacats

Bon dia ,fins dijous anem a tindre un oratge calcat al d’estos dies ,però com fa dies vaig anunciant a partir de divendres es despenja una Dana al Mediterrani que junt amb vent de llevant portarà algunes pluges .

La situació sinoptica de l’ultima eixida dels models ens acosten mes eixa Dana i per tant podriem tindre pluges mes moderades i persistents entre divendres i dissabte . Ahir els models no eren tan optimistes en quant a pluja i apenes veien pluges debils . Per tant anem a fer seguiment del bo ..Vaig informant ,Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dimarts 26 | setembre | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando