Per Nando

6/01/2020

HUI EN REALITAT COMENÇA UN NOU ANY A METEOPOBLE

Meteo

Destacats

Desde que vaig crear este projecte només em senc que satisfet ,satisfet perquè es una feina que li dedique mes temps però en puc explaiar mes alhora de fer previsions ,satisfet de vore a la meua mare contenta de vore al seu fill progresar en este ambit i es que vore-la contenta a d’ella jo soc el mes feliç del mon ( Ho senc però no podia deixar de anomenarla ). I content de tots vosaltres que esteu dia a dia seguint les meues informacions ,que m’heu vist per algun lloc i m’heu dit !!!Tu eres el xic del temps !!! De primeres soc algo timid i de segur vos haure contestat amb un si i sense saber que dir ..Gracies a tots perquè anem a pasar 1 any amb molta feina perquè pasarem temporals ,tronades qui sap si alguna gota freda perillosa però amb la diferencia de que cada vegada en som mes i tinc que exigirme mes . Disculpeu a tots els que meu cridat per a fer una xarrada per al colegi o institut i no he pogut anar però amb certes malalties personals i familars a estes hores mes impossible . MOLTES GRACIES ALS 20300 SEGUIDORS I ANEM A INTENTAR APLEGAR ENGUANY ALS 30000. COMENCEM UN NOU ANY .GRACIES ,NANDO.No deixeu de compartir ???

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando