UNA DANA PODRA COMPLICAR L’ORATGE ESTE CAP DE SETMANA .

Bon dia ,despres de dies anunciant canvis pareix que estos si que es produiran però no de la manera que en un principi es preveia .

Sembla que este proxim.cap de setmana i coincidint amb la festivitat dels Reis Mags es despenja una Dana ( Gota Freda) que inestabilitzaria l’oratge al nostre territori. No pareix en un principi que vaja a deixar precipitacions massa importants perquè practicament no tindrem massa fluxe maritim ,es a dir ,el vent de llevant o gregal pravticament serà nul .

Es una previsió agafada amb pinces i que pot variar ,perquè el model Europeu amb el Americà es semblen com un ou a una castanya i per tant anirem informant dia a dia del que pot succeir . Fins despres que vos faré una publicació especial ……..

Comparteix
Anunci