Per Nando

31/12/2019

SOBREPASEM ELS 20100 SEGUIDORS ,FELIÇ 2020 A TOTS .

Meteo

Destacats

Tanque aquest 2019 ple d’agraïment. Agraïment per tot el que m’ha donat, el que s’ha emportat, i el que s’ha quedat, i sobretot obrire aquest 2020 ple d’esperança, esperança per tot el que em donarà, el que s’emportarà i per tot el que es quedarà. Gràcies a tota esta familia que hem format superant ja els 20100 seguidors !!!Qui anava a dir-me aço fa 2 anys!!! Feliç any nou a tots i esperem que vinga amb alegries meteorològiques ,jo com sempre ací estare al peu del canó. BON ANY 2020

Amb Meteopego ( Alex) i amb MeteOtos( Mario ) bona companyia i bon esmorçar .

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando