Per Nando

31/12/2019

PROBABLE TEMPORAL DE NEU A COTES RELATIVAMENT BAIXES

Meteo

Destacats
Bon dia ,estic en mode nervios de vore les actualitzacions dels models este mati .
I es que ara a partir de Diumenge ens mostren una situació de nevades a cotes relativament baixes a tot el territori Valencià però sobretot al sud de València i nord d’Alacant . Veient totes les actualitzacions dels models i a la espera del que diga el Europeu podriem tindre un temporal historic de pluja i neu . Amb cautela encara però veig mapes per a enmarcar . En una estona nou post sobre la eixida del Europeu . Força??????❄❄❄❄❄❄❄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando