meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

31/12/2019

PROBABLE TEMPORAL DE NEU A COTES RELATIVAMENT BAIXES

Meteo

Destacats
Bon dia ,estic en mode nervios de vore les actualitzacions dels models este mati .
I es que ara a partir de Diumenge ens mostren una situació de nevades a cotes relativament baixes a tot el territori Valencià però sobretot al sud de València i nord d’Alacant . Veient totes les actualitzacions dels models i a la espera del que diga el Europeu podriem tindre un temporal historic de pluja i neu . Amb cautela encara però veig mapes per a enmarcar . En una estona nou post sobre la eixida del Europeu . Força??????❄❄❄❄❄❄❄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Divendres 2 | juny | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando