Per Nando

29/12/2019

ULTIMA EIXIDA DEL GFS ,ELS REIS PODRIEN VINDRE MOGUDETS ?????

Meteo

Destacats

Altra eixideta que ens marca un potent Anticiclo sobre Centre europa de cara a reis .

I es que amb esta configuració tindriem pluges i nevades al territori Valencià, primer pareix que dijous tindriem una certa inestabilitat degut a un xicotet embossament d’aire fred però anem a vigilar de prop lo del proxim cap de setmana per vore si va confirmant-se . Recalque lo de confirmant-se perquè no esta ni molt menys assegurat i encara pot pegar moltes voltes ,desde aci anire actualitzant. Gracies a tots .

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando