Per Nando

29/12/2019

ELS MODELS CONTINUEN VEIENT CANVIS MOLT IMPORTANT ENTRE INICIS D’ANY I REIS .

Meteo

Destacats

Bon dia ,els models continuen veient eixos canvis importants per a principis d’any i que es es desenvoluparien en una inestabilitzacio progressiva a les nostres terres de cara els primers dies de l’any amb mes fred i pluja .

El model Gfs ja veu una xicoteta Dana que podria portar algunes pluges de cara el proxim dijous -divendres .

Però es que el model Europeu veu un canvi mes radical de cara a Reis amb un Anticiclò molt potent a Centreuropa i amb entrada de molt d’aire fred a les nostres terres i posibilitat de pluges i nevades a la façana Mediterranea.

Xiquets,canvis en tindrem però encara es molt dificil esbrinar el que realment passara i com sempre aniré informant eixida a eixida ,perquè inclus tenim la opció de que finalment la falca Anticiclonica sens tire damunt . Com sempre desde ací i amb tot el entusiasme anire contanto tot . BON DIUMENGE .

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando