VARIES PUBLICACIONS DIARIES PER VORE PER ON VAN EIXOS CANVIS QUE VAIG ANUNCIANT

A partir de hui anirem seguint la evolució dels models i mostrant els varios escenaris de les difetents eixides dels models . Tots van de la ma amb eixa formació d’un pont Anticiclonic per tot el centre i nord Europeu que portaria canvis a les nostres latituds.

La última eixida del model Americà així ho mostra també amb el Anticiclò sobre les Britàniques i un embossament al sud peninsular que portaria un inici d’any prou mogut .

En quant a les baixes temperatures d’estos dies es a conseqüència de la calma Anticiclonica i la absencia de vent que fa que eixes temperatures es desplomen per la nit apareixent les tipiques rosades . Esta nit a les 22h nova actualització dels models e informare de conforme van eixint en este posible canvi de temps que vinc anunciant .

Comparteix
Anunci