meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

28/12/2019

SEGUIMENT MODELS DELS POSIBLES CANVIS INICIS D’ANY QUE POT PORTAR FRED E INESTABILITAT .

Meteo

Destacats

El començament del proxim any pot estar prou interesant meteorologicament parlant .

Les eixides d’este mati continuen veient eixe estirament del Anticiclò cap a centreuropa entre inicis del 2020 i reis que portaria aire fred en altura i vent de recorregut maritim portant inestabilitat . La situació encara està molt indefinida però hui el Europeu inclus veu una situació per a eixes dates algo mes freda i no descartant algun episodi de nevades .Com vos deia situació a seguir dia a dia per vore com va desenvolupant-se però amb el Anticiclò posicionant-se a latituds mes altes fa preveure un inici del 2020 prou mogudet . Vaig informant dia a dia . Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dimecres 27 | setembre | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando