Per Nando

26/12/2019

DESPRES DE LA RESACA …….EL ANTICICLÒ CONTINUA FINS…..

Meteo

Destacats

Bona vesprada ,el Nando de vegades també te resaca i ahir en va ser imposible fer previsió.

Be ,despres del ponent etern ara entrem en una situació de temps Anticiclonic a tota la Peninsula Ibèrica i sembla que acabarem i començarem l’any així.De moment enguany no sabem que es el fred i vullgam o no l’hivern te que vindre.

Gener al meu pareixer i una vegada ens abandone l’Anticiclò que minim pareix que anem a tindre-lo damunt entre 7-10 dies podriem tindre eixos canvis esperats . Però com sempre fins que no es vislumbre algo clar no vos ho dire .Com alguns sabreu hi ha una pagina per ahi que tan sols vol protagonisme enganyant a la gent i s’anomena MeteorR.a.lon ,no ho escric del tot però molta gent ja sabra del que parle .Es trau mapes d’ensembles a 15 dies per dir que vindrien Nadals amb nevades historiques . Com veieu i era d’esperar no s’ha complit .

Per acabar dir que en espera sol i mes sol i temperarures més altes per a la epoca minim 7-10 dies mes ,despres ja anirem veient ..Que acabeu de pasar bons dies de Nadal

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando