Per Nando

24/12/2019

PREVISIÓ NADALS I FINS CAP D’ANY .

Meteo

Destacats

Bon dia, la previsió amb mapes de simbols d’estos dies fins a cap d’any es identica i per això amb un mapa serveix per a tots els dies

Cels assolellats amb fresca de nit però amb temperatures primaverals durant el dia i cosa poc habitual en les fetxes que estem. Aixi amb oratge estable estarem minim fins inicis del 2020 ja que l’Anticiclò s’instala amb força a tota la peninsula iberica ,com vaig dir el ponent es talla també per fi i tindrem el vent en calma .

Vorem el 2020 que ens depara i si per fi venen els canvis i ens fan sentir que estem a l’huvern ,alguns models aposten per la retirada de l’Anticiclò cap al nord el que afavoriria l’entrada d’aire fred e inestabilitat però hi ha altres que ens tornen amb força amb una situació de zonal i per tant tornariem amb ponents al 2020 .Siga el que siga aci anire esbrinant-ho .

Ara ja per ultim paseu una molt bona nit de Nadal i oblideu tot lo roi i divertiuse ,desde aci seguiré informant . Moltes gràcies, Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando