Per Nando

20/12/2019

BON NADAL A TOTS

Meteo

Destacats

En aquestes festes no perdem la il·lusió dels Nadals, perquè els que ja no estan , van ser els primers que ens van ensenyar a viure’ls plenament. Ha estat un any molt dificil però també molt fructifer . Sols un consell per a tots vosaltres ,estimeu sense por a tots els que vullgau perquè mai saps quan sen poden anar i sobretot divertiu-se pensant en els que estan i en els que ja no estan que de segur estaran contents de vore-vos feliços alla on estan .Res mes ,desde Meteopoble i sobretot el autor de tot aço NANDO vos desitje un Bon Nadal i que ho paseu de allò mes be ,jo com sempre aniré informant .GAUDIU

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando