Per Nando

19/12/2019

PREVISIÓ HUI ,DEMÀ , PROXIMS DIES I NADAL . MOLTA PRECAUCIÓ AMB EL VENT

Meteo

Destacats

Bon dia ,aci teniu els mapes de simbols :

Hui tindrem mes nuvols que ahir i començara a entrar un front desde ponent que deixarà alguns ruixats sobretot quan mes al interior però no descartant alguna gota a la costa però coses anecdòtiques.

Demà el front mes actiu de la setmana on pot deixar ruixats moderats però en les zones litorals i prelitorals no esperem deixen gran cosa i les pluges oscilaran entre 1 -5mm ,serà a les zones mes interiors del territori on si que esperem pluges mes important que poden deixar registres d’uns 30-40mm .

El model Arome te clar eixa distribució de les pluges

Però a partir d’esta nit també tenim que estar ben pendents del vent ,un vent que bufarà de llebeig amb ratxes molt fortes ,el vent de llebeig es un vent dels que mes es senten bramar a la meua població i per tant demane a tot el territori Valencià molta precaució.

Les Rafagues de llebeig esta nit seran molt fortes segons els models i per això Aemet ja ens activat per a esta nit el Avis taronja per ratxes de mes de 100km/h .

Dissabte continuarem amb vent fort i amb restes d’inestabilitat que encara podrien deixar alguna gota .

Diumenge encara tindriem vent però aniria afluixant durant la jornada . El cel estaria ja mes assolellat i sense risc de cap pluja .

Els dies de Nadal sembla que tindrem bon oratge però com fa dies vaig diguent estic fixant-me als dies posteriors al 25 de desembre perquè podrien vindre canvis de patró, tot aço encara esta en l’aire perquè encara no es veu massa clar . Vaig informant ,Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando