LA TENDÈNCIA A MES FRED E INESTABILITAT PODRIA VINDRE DESPRES DE NADAL

Benvinguts altra vegada ,ja fa dies que vaig mirant models i veig un posible canvi de patró atmosfèric abans de cap d’any .

De moment els models només ho insinuen i ho lleven però la veritat es que l’hivern ha de vindre i algun dia ho ha de fer . En l’última eixida del Europeu veu de cara els dies posteriors a Nadal com el Anticiclò vol migrar cap al nord Europeu ajudant a baixar l’aire fred i la inestabilitat a casa nostra .Com sempre vaig seguint la situació que no esta ni molt menys confirmada i vos vaig informant de tot .Sabeu que aci no vaig a enganyar a ningú i per tant no vaig a dir que venen els ultims dies d’any amb neu perquè això es imposible saber-ho però es bo que alguns models comencen a vore moviment . Desde aci vos informe. Nando

Comparteix
Anunci