meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

17/12/2019

VOREM CANVIS DESPRES DE NADAL ?

Meteo

Destacats

Bona nit ,la pregunta de la gent es .Quan ve l’hivern de veritat ? I el fred? I la neu ? De moment tot això encara te que esperar . Tot pinta que anem a tindre una nit i dia de Nadal en poques novetats en l’oratge ,però aci vos mostre el mapa sinoptic per a dies posteriors.

Insinuació de posibles canvis hi ha però de moment sols insinuacions i a tan llarg plaç poc creïbles però no impossibles . Aniré seguint per vore si va agafant consistència per a despres Nadal la posible migració del Anticiclò cap al centre o nord Europeu i per tant la baixada d’aire fred a les nostres latituds . Poc a poc anirem veient si es va afiançant eixe canvi o per contra seguirem amb ponent . Fins demà ???

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dimecres 27 | setembre | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando