Per Nando

11/12/2019

PREVISIO HUI ,DEMÀ I DIVENDRES . MOLTA ATENCIÓ AL VENT ?????

Meteo

Destacats

Hui ens espera un dia molt paregut al d’ahir amb cels assolellats i alguns nuvols ja entrar el dia de ponent i que no descartem deixen alguna gota a les zones mes interiors de la mitad nord

Demà ens creua un front que pot deixar algunes pluges sense massa importància . Una vegada passat el front i ja de cara la vesprada-nit el vent anira guanyant força i deixant ratxes molt fortes a les 3 provincies

Divendres dia assolellat però on tindrem que anar amb molta precaució perque les ratxes de vent podran superar els 100km a quasi tot el territori i no descarte ratxes de mes de 120km a zones interiors de la mitad nord . MOLTA PRECAUCIÓ

Com veieu el mapa de vent poca broma i bufara molt fort entre ponent i mestral .Molta precaució amb objectes sols que tingau al balco i aixi com finestres etc….

I molt pendent de la setmana que ve perquè podriem tornar a parlar de pluges ,els models cada vegada es decanten per una inestabilització de l’oratge i comencen a situar els centres d’,acció a un bon lloc per vore ploure . Vaig informant

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando