DECLARAT AVIS TARONJA PER FORTES RATXES DE VENT . PRECAUCIÓ

Bona nit ,per a demà ja tenim els primers avisos activats per fortes ratxes de vent que ja poden superar els 80km/h

Demà i sobretot de vesprada les ratxes ja podran ser molt fortes a tot el interior i el sud de València i nord d’Alacant

El moment mes critic de vent sembla que serà la nit de dijous i divendres de mati on les ratxes podran superar els 100km/h a molts indrets i per això Aemet ja ens ha posat en Avis taronja ,un Avis d’alt risc .

Per tant hi ha que extremar les precaucions davant el risc de caiguda d’objectes etc….Desde aci aniré informant puntualment . Els canvis que es veien per a la setmana que ve no agafen consistència i per tant no espere gran cosa per el moment . Demà mes informació, molt bona nit a tots

Comparteix
Anunci