Ponent però pendents d’una vaguada pròxima setmana

Setmana on el ponent sera el protagonista comforme avançe podrem tindre ratxes fortes cap alla el divendres .Esperem dies amb cels practicament assolellats però alguns nuvolets sense mes transcendència . Continuem sense fred massa excesiu per a la epoca en que estem

Si tire mes endavant amb els mapes si que es veu per a inicis de la proxima setmana que ens creua una vaguada que junt a una borrasca en superficie podria complicar el oratge a la peninsula i a terres Valencianes .Anire seguint la seua evolució e informant

De moment no es veu cap entrada de fred important per veure nevades a les nostres terres ,i es que nosaltres necesitem configuracions un poc complicades per veure nevar en gana a les nostres latituds . Bon dia

Comparteix
Anunci