Per Nando

8/12/2019

SETMANA ON DE NOU TORNA EL PONENT

Meteo

Destacats

Bon dia ,conforme vaja passant la setmana el ponent tornara de nou a guanyar protagonisme .Varem començar el mes amb pluges destacables però de nou tornem a una configuració ben roina per a les nostres terres

Situació de Zonal on les borrasques pasen molt mes al nord de les nostres latituds ,vorem el sol practicament tota la setmana ,amb mes nuvolositat cap a finals fruit dels fronts de ponent que podrien deixar alguna gota sense trascendència a la mitad nord . El ponent anira augmentant la seua força i de cara dijous o divendres podriem parlar de ratxes molt fortes . Vorem que dura esta configuració de ponent perquè la ultima vegada va durar quasi 2 mesos . Que acabeu de pasar bones festes a Castelló de Rugat i bon pont a tots els Valencians .Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando