Per Nando

8/12/2019

ENCARA FA FALTA QUE PLOGA

Meteo

Destacats

Encara que penseu que enguany a plogut prou amb els temporals de tardor ,hi ha llocs on no superen la mitjana anual

Les zones mes agraciades en pluja son el sud de València i nord d’Alacant degut bona part al temporal de setembre i este d’inicis de desembre . Tenim zones de la Marina ,La Safor ,La Vall d’Albaida i el Comtat on le pluges oscilen entre els 1000-1700mm anuals . Mentres en zones del area Metropolitana de València, interior nord de València, algun rogle del interior nord d’Alacant i la provincia de Castelló les pluges estan entre 200-400mm i en llocs puntuals superen els 500mm .

El que vull dir es que encara fa falta que ploga a molts llocs que estan en deficit pluviometric. I esperem que este hivern es porte be en eixe aspecte i en forma de nevades a tot el nostre territori.Vaig i formant

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando