Per Nando

4/12/2019

PLOU AMB INTENSITAT

Meteo

Destacats

Bon dia ,plovent a bona part del territori Valencià i en alguns llocs ho fa amb certa intensitat però no torrencial .

El radar veu un nucli molt extens de precipitació i moltes poblacions del sud de València i nord d’Alacant desde la mitjanit ja porten 50-100mm

Llocs on mes a precipitat com la Marina i el Comtat ( Font Avamet)

Fins divendes encara continuara plovent al sud de València i nord d’Alacant on al final del temporal hi haura llocs que sobrepasaran els 400mm . El model Arome encara veu desde ara i fins el dijous nit acumulats de mes de 200mm alguns llocs .

Previsio de hui : Dia molt inestable amb pluges localment fortes o inclus molt fortes i amb tempesta sobretot al sud de València i nord d’Alacant i la província de Castelló i que podem acumular un bon grapat de litres . Demà la situació continuara inestable i pot ploure a qualsevol lloc tambe .Sembla a dia de hui que el divendres encara quedarien restes d’inestabilitat a la mitad sud però de cara a migdia eixiria rapidament el sol i gaudint d’un pont i unes festes amb oratge molt estable .

Continue de seguiment ,en un temporal que llevat d’incidencies puntuals esta portant-se de lo mes be i deixant una regada abundant i general .Continuem de seguiment i a migdia actualitzare dades però vull donar les gracies per triar este mitja per informarse ..Bon dia a tots .Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando