Per Nando

3/12/2019

ATENCIÓ ESTA PROXIMA NIT I DEMÀ

Meteo

Destacats

Bon dia ,situacio de calma a estes hores despres de les pluges intenses d’ahir a zones de la Ribera ,La Safor i la Marina superant inclus els 200mm . Al meu poble Castelló de Rugat situat al est de la Vall d’Albaida he arreplegat fins ara 70mm .

El radar en estos moment no marca nuclis massa importants al territori Valencià i en estos moments es concentren a Múrcia. Que pasara hui i dema ?

La Borrasca anira acostant-se i per tant esta vesprada la inestabilitat anira en augment de manera considerable i tindrem una gregalada de llibre .

El Europeu ens marca una situació de pluges molt intenses o torrencials de cara la vesprada -nit al sud de València i nord d’Alacant i que demà tambe es traslladaria al nord de Valencia i Castelló.

El model Harmonie també ho te clar amb eixe trenet convectiu que es pot formar esta nit deixant pluges molt intenses i en forma de tempesta i que dema tambe afectaria la zona de Castelló.

El mapa de previsió es clar per a hui i demà . Ruixats durant el dia que poden tindre intensitat forta però de manera intermitent .A partir de la vesprada -nit eixes pluges aniran a mes i s’intensificaran al sud de València i nord d’Alacant on ploura de manera molt intensa o torrencial i de manera persistent . Demà la situacio vindra marcada tambe per eixa inestabilitat acusada que també afectara la provincia de Castelló . Aixi atenció a les proximes hores perque el fort està per passar i vorem com evolucionen els avisos .

Dijous continuara la inestabilitat a la mitad sud que sembla que divendres durant el dia aniria escampant per a deixar un pont assolellat . Insisteixc ,MOLTA PRECAUCIO ESTA VESPRADA-NIT/DEMÀ .A les 14h nova informació . Moltes gracies

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando