Per Nando

3/12/2019

ACTIVAT AVIS TARONJA

Meteo

Destacats

Aemet acaba d’activar avis taronja al litoral del sud de València i nord d’Alacant per pluges de mes de 100m en 12 hores

Eixos avisos aniran modificant-se al llarg de la nit . El model Harmonie tambe mostra on ploura demà mes i es al sud de València i nord d’Alacant i la província de Castelló on sembla que tindrem els registres mes elevats

El radar continua veien el avanç d’eixe tren convectiu que esta apunt d’entrar a les nostres terres . Per mi hui ja es tot que a les 4 de la matinada Nando ja esta en peu . Bona nit i quan m’alçe informe . Com sempre precaució i MOLTES GRACIES PER ACOMPANYAR-ME DIA DARRERE DIA ..BONA NIT

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando