Per Nando

1/12/2019

Mapes de simbols demà i proxims dies davant la situació de temporal de gregal

Meteo

Destacats

Demà i despus demà esperem un dia amb molta inestabilitat i pluges localment fortes i persistents a les comarques centrals del golf de Valencia ,eixes pluges poden anar acompanyades de tempesta i formar-se algun tren convectiu que podria estar ancorat i deixar molta pluja en poques hores .

Dimecres el dia mes inestable a tot el territori i on practicament ploura a tots els llocs però seran de nou les comarques centrals on el gregal fa mes efecte i podran deixar acumulats molt importants .

I es que tenim una situació de Gota Freda de llibre que de haver-se donat en Octubre no vull pensar el que havera passat . Vaig a fer seguiment i despres amb l’eixida del Europeu anire informant . Però quedeuse amb lo bo perquè de segur esta pluja es mes beneficiosa del que penseu . Fins despres .Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando