Per Nando

1/12/2019

En no res comença el temporal que sobretot es centrara a les comarques centrals

Meteo

Destacats

Bon dia altra vegada ,a partir d’esta nit començara a ploure al sud de València i nord d’Alacant i sembla que eixa pluja sera persitent ,localment intensa i amb un vent de gregal que anira reforçant-se deixant molt mala mar . El model Harmonie veu concentrada eixa pluja a la Vall d’Albaida ,La Safor ,El comptat ,L’alcoia ,La Marina,La Costera…… A la resta del territori estos dies tambe ploura però molt menys que estes zones esmentades .

Amb aques video es veu la evolucio d’eixa precipitacio les proximes hores .

Conforme jo veig els models de dimarts a dimecres seran els dies mes inestables i quan la pluja pot ser molt mes intensa

I es que la Borrasca es pot situar a un lloc idoni per vore ploure amb molta gana . Situació que hem de seguir de ben aprop . Pareix que es podria allargar fins divendres eixa pluja i no descarte llocs on pugen arreplegar entre 200-300mm

De moment Aemet ens mante en avis groc però com deia abans i conforme pasen les hores no descarte que eleven a taronja al sud de València i nord d’Alacant .A partir d’ara seguiment a tope de part meua i espere que de vosaltres també..La Dana ja esta despenjant-se i a vore que dona de si .Bon seguiment a tots

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando