Per Nando

1/12/2019

Els models continuen eixint molt potents al sud de València i nord d’Alacant ( Actualització Europeu)

Meteo

Destacats

Bona nit ,ara ja no hi ha marxa enrere i estem al inici d’un temporal en tota regla que pot durar fins Divendres i que afectara especialment al sud de València i nord d’Alacant . Segons el meu pareixer entre esta nit i demà mati Aemet començara a pujar els umbrals d’Avis a taronja segurament .

Vos mostre la eixida del model Europeu desde la vesprada de Dimarts fins el mati de Dimecres que sera el maxim d’inestabilitat al tindre la Borrasca mes propera a nosaltres i amb vent de gregal bufant amb força . Es ahi en eixe moment quan veig que les pluges poden adquirir certa Torrencialitat i no descarte que encara pugeren pujar el avis mes .

Els mapes de pluges com veieu ho tenen clar a on va a ploure mes i sera molt facil sobrepasar els 200mm a les zones centrals ,però tot el territori Valencià tindra una regada general .Ara toca seguiment .La meua informació sera de bon mati abans del treball i fins les 14h no vos podre informar ,però no dubteu que només ixca de la feina ahi estare . Aixi que bona nit a tots i per si de cas tingau precaució, es el que recomane sempre davant situacions aixi .Gracies

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando