Per Nando

1/12/2019

ACTUALITZACIÓ GOTA FREDA

Meteo

Destacats

Bon dia ,el model Europeu continua apostant fort per el sud de València i nord d’Alacant i a partir d’esta nit esperem les primeres pluges que seran localment fortes o molt fortes i persistents .

El moment mes critic i on mes inestabilitat crec que hi haura es el dimarts de Vesprada a dimecres quan l’embossament el tindrem mes aprop junt a la borrasca enviant vent molt fort de gregal i pluges molt intenses que junt a l’orografia poden quedar ancorades unes hores .

El umbral d’avisos segurament el pujaran hui per a dema i depus dema a avis taronja i segons com evolucione el dimarts no descarte algun avis Roig .Per tant molt atents a les diferents previsions al llarg del dia per als proxims dies .En un ratet tornare a informar .

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando